Сашо Кадиев направи скандално признание

Гласувайте за статията

Тв водещият изправи зрителите на нокти

Водещият на предаването „Преди обед“ Сашо Кадиев изправи зрителите на нокти със скандалното признание, което направи в ефир.

Сашо Кадиев изпадна в ранни сутрешни откровения.
Синът на Катерина Евро не се подвоуми дори за миг и разкри пред всички зрители на медията и в частност на предаването „Преди обед“, че по време на юношеството си, е правил доста глупости.

Най-голямата от тях била тази, че употребявал забранени от закона вещества (по-скоро растения).
Сашо Кадиев заяви в прав текст, че е пушил марихуана.

Сашо Кадиев

Тв водещият изправи зрителите на нокти

Той обаче призна, че едва сега осъзнава каква глупост е свършил наистина. Актьорът и тв водещ е категоричен, че тя не бива да се легализира в никакъв случай.

Това признание на Сашо Кадиев за пореден път идва да докаже, че преди да стане семеен мъж, наистина е вършил големи щуротии. Истината е, че според мълвата, той е водил доста разгулен начин на живот.

Със сигурност всеки е вършил по някоя и друга щуротия на младини, за която сега съжалява. Важното е обаче човек да се осъзнае навреме и да се вземе в ръце. Най-притеснителен е фактът, че немалка част от днешната младеж посяга към забранените вещества.

Незнайно защо това се приема едва ли не като героизъм, а не като нещо нередно.
Бурните купони, които се вдигат, често пъти биват съпътствани с някое и друго козче. Както се изразяват самите те – само за повече настроение.

Всички са наясно, че винаги се започва от любопитство и в малки количества. В един момент обаче преди човек да се е осъзнал попада в капана на тази зависимост. Най-лошото е, че веднъж попаднал там, зависимият наистина трябва да има огромна роля, за да се отскубне.

Това е един от най-големите проблеми, пред които е изправена днешната младеж, а и обществото като цяло, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар