Данчето Христова крие тежко заболяване (Вижте най-голямата й тайна +Снимки)

Гласувайте за статията

Данчето Христова се отървала от тумор на щитовидната жлеза, певицата на народа се излекувала в Куба

Данчето Христова пази в дълбока тайна причината да заживее здравословно. Певицата, която е любимка на целия народ получила на два пъти шамар от съдбата.

През 2003 година на естрадната легенда й поставят диагноза миома. Оперират я спешно и всичко е добре. Но само след три години следва нов удар. Тогава започва истински ад за любимата естрадна прима.

Йорданка Христов е диагностицирана с тумор на щитовидната жлеза. Откриват й топъл възел на десния лоб. Тя хуква като опарена от специалист на специалист. Но всички са единодушни, че се налага да легне под ножа. Само, че имало голяма опасност да загуби хубавия си глас след операцията. Тъй като нервните окончания на жлезата и ларинкса са в опасна близост.

Единственото което оставало на гласовитата певица било да си пробва късмета в любимата си Куба като търси алтернативно лечение. Посланичката Терисита Капоне, с която естрадната изпълнителка се познава успяла да й уреди среща с най-добрия кубински онкохирург. Който, след като я прегледал я уверил, че може да й помогне без операция, предават от електронното издание retro.bg.

С направен от лекаря серум бил интервиран два пъти тумора на Христова. Само за два той се смалил наполовина. Въпреки, че бил голям в последствие напълно се стопил.

Това е повратният момент в живота на легендарната изпълнителка. С помощта на Лили Иванова, с която не се обичат особено Данчето се обръща към здравословен живот и най-вече към йогата.

Въпреки, че Лили Иванова й се сърди, че понякога  я нарича кака примата дала правилни насоки на своята колежка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар