Мехмед Дикме направи скандални разкрития за Ахмед Доган

Мехмед Дикме направи скандални разкрития за Ахмед Доган
3 (60%) 3 votes

Бившият земеделски министър разкри какво крие Доган в дома си

Бившият земеделски министър Мехмед Дикме направи скандални разкрития за Ахмед Доган.

Дикме не скри, че ДПС има доста сериозен проблем с електората си. Никак не е случайно, че партията потърси обединяването на ромските гласове. По този начин се опита да компенсира загубата на хората, които са дали гласа си за ДОСТ, уточни Дикме.

В ефира на Нова тв бившият член на ръководството на ДПС и екс земеделски министър подчерта, че несъмнено търсенето на алтернатива от младия електорат от ДПС ще продължи и занапред.
Той коментира, че в бастиона на ДПС – Кърджали над 30 хиляди гласа са отишли за други партии.

Ахмед Доган

Бившият земеделски министър разкри какво крие Доган в дома си

Мехмед Дикме посочи още, че изборите са били опорочени в Турция. Според него е било създадено предварителното впечатление, че едва ли не всички гласове от там ще отидат за ДОСТ. Това обаче не се е случило точно така.
Той бе категоричен, че когато се търси причина да се попречи на някого да упражни правото си на вот, винаги може да се направи.

Мехмед Дикме посочи, че българската държава е постъпила много правилно като е експулсирала турските граждани, застрашаващи националната сигурност. Той припомни, че от друга страна Турция не допуска Ахмед Доган на територията си и то с право.

Дикме обаче бе категоричен, че не е правилно да не бъдат създадени условия за гласуване в Турция и същевременно да не бъдат допускани хората, живеещи там да гласуват в България.
Бившият член от ръководството на ДПС посочи, че Турция винаги се е месила в изборите в България.

До този момент винаги е оказвала помощ на ДПС. Той не скри изненадата си от това, че отскоро на хората започнаха да им правят впечатление идващите от Турция автобуси по време на избори.

По отношение на Ахмед Доган, Дикме посочи, че той е изключително силен. Ахмед Доган е наложил сериозен контрол върху турското население в България и се облагодетелства от тях, посочва той.
Дикме разкри, че ако ДАНС влязат в дома му в Бояна ще намерят изключително много документи за проваления преход.

Според него бъдещето на ДПС е пряко свързано с референдума на Ердоган в Турция. От времето на Жан Виденов до сега, към днешна дата отношенията ни с Турция са най-обтегнати, заключи Дикме, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар