Емил Кошлуков попиля Корнелия Нинова

Емил Кошлуков попиля Корнелия Нинова
5 (100%) 1 vote

Той й припомни доста неудобни истини

Журналистът и политолог Емил Кошлуков попиля лидера на БСП – Корнелия Нинова.

Думите, които Корнелия Нинова изрече преди броени дни по отношение на това какво ни е взела демокрацията, продължават да са една от най-обсъжданите теми и към днешна дата.

Припомняме, че неотдавна социалистката написа в профила си в социалната мрежа, че демокрацията ни е отнела много. Според нея ни е отнела сигурността, здравеопазването и образованието. Но пък ни е дала свободата да мислим, да се борим за правата си и да изразяваме собствено мнение.

Емил Кошлуков

Той й припомни доста неудобни истини

Корнелия Нинова визира като главен виновник за всичко това Бойко Борисов като посочва, че именно той ни е отнел свободата.

Емил Кошлуков бе един от многото, които не останаха безразлични към думите изречени от лидера на БСП.
Той посочи, че след по-малко от месец – на 26 април, ще се отбележи годишнина от аварията в Чернобил.
Той попита риторично какво се случи тогава.

Емил Кошлуков припомни, че в продължение на пет дни, докато всички отрови от Чернобил се сипеха с пълни шепи, държавата мълчеше упорито.
Политологът недоумява това ли иска да върне Корнелия Нинова и дори се зачуди дали тогава не й е било весело.

Емил Кошлуков не спести критиките си и по отношение на прехода, подчертавайки, че е много мътен. Той обаче припомни, че БСП също има огромна роля в това. Именно поради тази причина не върви хората, които са били възмездени по някакъв начин, да се опитват да правят промени. При това, без да казват какво точно искат да променят.

В заключение Емил Кошлуков попита защо Корнелия Нинова се вайка, вместо да каже: „Взехме приватизация, хванах и аз добра ръка“.

Тези думи на журналиста и политолог съсипаха лидера на БСП Корнелия Нинова. И без това тя изживява доста труден момент, имайки предвид обещанието си за победа, което така и не успя да спази, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар