Дженифър Анистън спипа половинката си в изневяра (Вижте подробности)

Гласувайте за статията

Дженифър Анистън сгащила Джъстин Теру да й кръшка, актьорът отрекъл, но опитната Джен го изобличила

Дженифър Анистън и Джъстин Теру си имат сериозни семейни проблеми. Един американски таблоид публикува информация, че 45-годишния актьор има любовен роман със своя колежка от снимачната площадка.

Оказва се, че съпругът на Джен върти любов с Емили Мид. Въпреки, че актьорът бил много дискретен в интимните си отношения с колежката си неговата законна половинка успяла вече да го спипа.

Анистън като една опитна в любовта жена се натъкнала случайно на SMS в телефона на мъжа си пратен от Емили. Съобщението било от твърде интимен характер.  Което дало повод на измамената съпруга да поиска обяснения от неверния си съпруг.

Естествено Теру отрекъл да има връзка с Емили. Но както се знае Дженифър Анистън е вряла и кипяла в подобни ситуации когато беше омъжена за бившия си съпруг Брад Пит. И както се очаква никак не е чудно, че тя не повярвала и на дума на онова, което казал Джъстин за свое оправдание.

Емили Мид

Актьорът се мъчел да убеди разстроената си съпруга, че отношенията му с Емили са само делови. Но как да му повярва Джен като младата актриса вече два сезона не е участвала в снимки, предават от elle.ru.

Напомняме, че таблоидите зад Океана на няколко пъти писаха, че Дженифър Анистън и Джъстин Теру са на ръба на развода. Съвсем неотдавна се появиха публикации, че бившата жена на Брад Пит била много недоволна от факта, че съпругът й прекарва повече  на снимачната площадка. И не отделя свободно време за техните семейни отношения.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар