Наследникът на Димитър Рачков тръгна по стъпките му

Наследникът на Димитър Рачков тръгна по стъпките му
5 (100%) 1 vote

Димитър Рачков се гордее с постиженията на сина си

В лицето на своя син Митко младши, Димитър Рачков има достоен наследник. Малкият очевидно е наследил таланта на баща си и нищо чудно някой ден да заеме неготово място.

10-годишният Митко се изявява като герой в хитовата поредица „Откраднат живот“. Ролята му е епизодична, но ключова за сериала. Наследникът на Димитър Рачков играе сираче, което попада в болницата. Там малкото момченце се сближава с екранната героиня на Марта Вачкова.

За участието си в сериала малкият актьор получава хонорар. За 4-часовия работен ден на снимачната площадка Димитър Рачков младши прибира 120 лв. Малкият сподели, че не харчи парите си. Събира ги, за да си купи колело с тях.

Това не е първата театрална изява на Митко. От няколко години той играе в театъра „Сълза и смях“, където също получава хонорар за ролите  си.

Майката на малкия Рачков е съпруга на продуцента Евтим Милошев. Наскоро Димитър Рачков сподели, че бившата му съпруга отправила към него предложение да се снима в „Откраднат живот“.

Комикът сподели, че въпреки отказа му, тя продължава да настоява. Майката на Митко настоявала тв водещия да вземе участие в поредицата дори и с епизодична роля.

Комикът й обещал, че ще направи всичко възможно да изпълни желанието й. Но в крайна сметка до снимки така и не се стигнало заради натоварения му график.

Синът на Димитър Рачков получава по 120 лв на ден

Синът на Димитър Рачков получава по 120 лв на ден

Той се изявява не само като водещ на Господарите и „Като две капки“. Освен всичко това комикът има и ангажименти в театъра. И на практика няма никаква възможност да поеме друг ангажимент.

След като не успяла да убеди него, Христина решила да вреди сина си с роля в докторската поредица. Малкият Рачков нямал нищо против да участва в сериала, пише Хот арена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар