Бившият на Кристина Димитрова: От 20 години не си говоря с нея (Вижте още признания)

Бившият на Кристина Димитрова: От 20 години не си говоря с нея (Вижте още признания)
2 (40%) 1 vote

Кристина Димитрова обвинила в насилие Джеки, след развода спрели да си говорят

Вторият съпруг на Кристина Димитрова разкрива най-голямата си болка. Георги Димитров-Джеки не ика и да чуе за Кристина. Която на времето го обвинила в домашно насилие.

Въпреки, че двамата разведени имат 25 годишен син не поддържат никакви отношения. Бившия футболист с тъга си спомня за най-прекрасния миг в живота си когато им се ражда момче.

Джеки е вторият съпруг на естрадната легенда. Тя се омъжила за светския хроникьор Иван Тенев когато е едва 22 годишна. Бракът им просъществувал  седем години. Но двамата имат син Димитър. Който е днес е на 32 години. След това следва сватбата й с футболиста.

Джеки се влюбва в певицата като я вижда на един плакат. Драпа със зъби и нокти да се добере до нея. Въпреки, че Кристина не иска да чува за футболисти връзката им става факт. Малко хора знаят, че естрадната изпълнителка забременява от Джеки преди да са сключили брак. Но за беда губи бебето.

Една година след това двамата се женят на скромно тържество като им кумува небезизвестния Вальо Михов. През 1991 г се появява и наследника им Мартин. И тогава започват техните проблеми, предават от bgdnes.bg.

Кристина Димитрова с Джеки и бебето Мартин

Кристина Димитрова обвинява Георги, че бил луд от ревност. Даже не й давал да ходи по турнета. Стигнало се до там, че психическия тормоз прераснал и във физически. Певицата твърди, че й посегнал един път. Второто посегателство сложило край на брака им.

Преживяват изключително труден развод. Който се влачи 3,4 години. Но Джеки не успява да прежали любовта на живота си. Така и до днес остава без половинка. Според мълвата давел мъката си в алкохол и се пропива.

Не такава е съдбата на естрадната певица. Тя се залюбва с по-младия от нея студент по онова време Веско. Любовта им трае вече повече от 20 десетилетия. Но Кристина се заклела повече да не ражда деца.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар