Сгащиха братока на Димитър Рачков с куп амфетамини (Всичко за ареста на Петър)

Гласувайте за статията

Братът на Димитър Рачков е арестуван със забранени вещества , лекия автомобил бил натъпкан догоре с амфетамини

Петър Рачков, който е брат на Димитър Рачков е бил арестуван в Бургас. Това се е случило на 22. 03. 2017 година в известния квартал на Бургас „Меден рудник” при специализирана полицейска акция на отдел „Криминална полиция” към бургаското ОД на МВР.

Брата на Димитър Рачков, Петър

37-годишния мъж е пътувал в натъпкан до горе лек автомобил „Пежо” с амфетамини, течности в пластмасови туби както и термометър и електронна везна. Цял набор от атрибути, с които се произвеждат наркотици. Колата изглеждала като мини мобилна нарколаборатория, разкриват заознати.

Пежото било управлявано от друг мъж на име Станимир Узунов. Който се оказало, че е седнал зад кормилото надрусан до горе с коктейл от матамфетамин. Били проведени и допълнителни полицейски действия в намираща се на разклона за село Черни връх помпена станция. Където при обиска били открити още пластмасови и стъклени шишета с течност. Както и много прибори от стъкло.

Братът на комикът бил прибран на топло за 24 часа. Като с него в ареста са се озовали надрусаният шофьор Станимир Узунов. Който е 24 годишен и 25-годишния Георги Георгиев. След изтичане на двдесет и четири часовия срок заподозреният Петър Рачков бил освободен, предават новината от електронното издание 24chasa.bg.

Според запознати само преди три години роднината на Димитър Рачков пак е бил клиент на полиция и прокуратура. Тогава го разследваха за разпространяване на фалшиви долари. Както и за тяхното пласиране.

 

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар