Голямо щастие в живота на Джена (Подробности за щастливото събитие)

Гласувайте за статията

Преди броени минути Джена изпита най-голямото щастие

Преди броени минути Джена прегърна първородната си рожба. Изпълнителката роди живо и здраво момченце. Щастливата вест бе съобщена на официалната страница на пайнерката във фейсбук.

Звездата на „Пайнер“ и детето й са в перфектно здраве. Както още преди месеци стана ясно, наследникът на семейство Стоеви е от мъжки пол. Синът на Джена носи името на своя дядо и баща – Атанас.

Още, докато беше бременна, изпълнителката сподели, че ако има момченце ще го кръсти на съпруга си. Тя е категорична, че традицията в семейство Стоеви, свързана с името Атанас, трябва да продължи.

След изказването на Джена не закъсняха и спекулации, че тя е във война със свекървата си Надя. Според слуховете това доказва решението й да кръсти детето си на свекъра, въпреки че синът му носи неговото име.

Изпълнителката се венча са сина на Наско Стоев миналото лято. На пищната сватба присъстваха много от колегите на Джена. Веднага след тържеството младоженците си подариха кратък меден месец. За всеобщо учудване на него присъстваха и родителите на младоженеца.

Още тогава се появиха слухове за напрежение между Джена и свекърва й. Малко след медения месец изпълнителката сподели благата вест, че след броени месеци ще стане майка.

Джена роди първородния си син

Джена роди първородния си син

Не липсваха и спекулации по време на бременността на пайнерката. Появиха се слухове, че тя кара тежка бременност и съпругът й е поставил ултиматум да преустанови участията си. Но въпреки това звездата продължи с изявите.

Джена опроверга тези твърдения и заяви, че бременността й протича нормално. И като всяка бременна жена и тя се оплаква от типичните за това деликатно състояние неразположения.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар