Швеция чака ново кралско бебе (Ето коя е щастливата двойка)

Гласувайте за статията

Швеция с ново кралско бебе, принцеса София е бременна

Швеция чака поредно кралско бебе. След като по-миналата година принцеса Маделин роди ден след сватбата на брат си, а бъдещата кралица Виктория миналата година стана отново майка, Карл Филип чака второ бебе.

Новината бе потвърдена от кралската двойка, която реши да зарадва поданиците с щастливата новина. Двамата имат вече един 11-месечен син — Александър, но са готови да станат родители отново.

Двойката се ожени през 2015 година, като София, която е бивша риалити звезда, призна, че е невероятно щастлива, че ще става майка. Брюнетката няма търпение да си подари второ бебе, а семейството й да се увеличи с още един член.

Все още не е известно полът на бебето, но то се очаква да се роди през септември. Щастливите родители оповестиха новината през уебсайта на кралския двор.

Новото бебе няма право на претенции за престола, нито пък по-големия му брат. Както е известно, единствено наследниците на Виктория имат право да наследят короната.

Междувременно кралското семейство продължава да живее в Стокхолм, за разлика от Маделин и съпруга й. Те живеят в Ню Йорк и почти не посещават фамилията, освен по официални поводи.

Малцина помнят драмите между Маделин и Виктория, от които Карл Филип стоеше настрани. Преди години Виктория бе влюбена в млад предприемач и дори планираше брак с него, но сестра й го отмъкна под носа. Кралица Силвия преживя огромен стрес покрай враждата на сестрите.

 

Щастието на Маделин обаче също бе краткотрайно и тя остана сама. След години мълчание, двете все пак се помириха, но въпреки това избягват да се събират. И дори сватбата на принцесата не успя да ги помири, нито пък двете деца.

Карл Филип и София се готвят да подарят ново бебе на Швеция

Карл Филип и София се готвят да подарят ново бебе на Швеция

Поради което Маделин предпочита Америка, докато брат й се радва на спокоен живот в кралския двор на Швеция. И на одобрението на сестра си по повод избора на съпруга.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар