Атентатът в Лондон взе нови жертви (Последни новини)

Гласувайте за статията

Атентатът в Лондон причини смъртта на петима души, ранени са най-малко 40

Атентатът в Лондон разтърси Великобритания

Атентатът в Лондон продължава да взема жертви. Загиналите вследствие на зверското нападение вече са петима, а ранените са най-малко 40. Това се съобщава в официално изявление на местните власти.

Първоначално данните бяха за само един загинал, впоследствие те бяха коригирани и стана ясно, че мъртвите са четирима.

Според последната информация жертвите сс един полицай, трима цивилни и нападателят, а сред ранените има най-малко 13 деца, както и още полицаи.

атентатът в ЛондонПрипомням ви, че около 14:40 ч. местно време (16:40 ч. наше време) мъжът премина с „Хюндай i40“ с висока скорост по Уестминстърския мост, блъскайки пешеходци по тротоара, след което се вряза в оградата на парламента, излезе от автомобила и при опит да нахлуе в сградата намушка с нож смъртоносно 48-годишен невъоръжен полицай. Нападателят беше ликвидиран от въоръжени служители на реда.

Един от най-добрите ни треньори по бокс Михаил Таков пък е станал свидетел на ужасяващия инцидент в Лондон. Специалистът е в Англия заедно с боксьора Радослав Панталеев заради участие в мач от Световните боксови серии, пише „24 часа”. Българинът се боксира за английски клубен отбор.

„Точно бяхме свършили пресконференцията и излизахме, когато всичко се разигра пред очите ни. Буквално на десетина метра от нас. Чухме изстрели и след това един човек изскочи с два огромни ножа. Бяха по половин метър поне”, разказва Мишо Таков.

„След това към него тръгна един полицай, който беше наръган веднага. Друг тръгна да ги разтървава. В един момент наръганият скочи на крака, явно от адреналина, но след това бързо се свлече на земята. В този момент тръгнаха да ни прибират и чухме изстрели отзад”, допълва още треньорът ни, който заедно с още хора са били затворени в парламента седем часа, след което са им позволили да се приберат в хотела.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Атентатът в Лондон взе нови жертви (Последни новини)”

  1. FAKT

    мар. 23. 2017

    ДобреИнтегрираният „ШВЕЙЦАРЕЦ” Джердан Шакири заяви, че ако от косовският национален отбор му предложат длъжността капитан, то той ще се отрече от швейцарския футболен отбор. # Какво ли ще стане, ако от „отбора” на Ислямска държава му предложат длъжността генерал ? ? ?

Добавете коментар