Анелия и Джена хвърлиха бомбата: Сензацията е пълна!

Гласувайте за статията

Анелия и Джена избухват заедно в общо парче!

Анелия и Джена готвят нещо невероятно. Двете поп фолк диви си разменят съобщения. Скандален чат разкрива нещо отдавна обмислено между двете.

Анелия

Анелия и Джена избухват заедно

Бившата на Коко Динев и настоящата на Наско Канара не стоят никак мирни. Двете хубавици са си наумили да зарадват феновете си.

Певиците вероятно замислят общо парче, подозират феновете им. Все още няма категорична информация дали това ще се случи. Но определено двете са си много близки.

И кроят нещо, с което наистина да зарадват меломаните. Анелия и Джена се сред фаворитките в музикалната фирма „Пайнер”.

Според информацията, от неизвестен читател, Анелия предлага на бременната си колежка да се включи в неин проект. Като амбицията на брюнетката й новото парче да види бял свят през лятото.

„Много от феновете ми дадоха тази идея. Те ми подсказаха да направим общо парче с теб”, пише в него Анелия. На което запитване последва светкавичен отговор.

В него гласовитката от Разград веднага „поема” подадената й ръка. Хитовата изпълнителка моментално се съгласява с идеята на Анелия да направят обща песен.

„Направо ми четеш мислите. Аз също получавам много писма от фенове. Те ми предлагат същото. Да направим обща песен с теб. Тези дни щях да ти се обадя, за да обсъдим идеята. Много се радвам да го направим”, е отговорът на Джена.

Тя обаче коментира, че новото парче ще стане факт след раждането на бебето й. Според прогнозата на лекарите Джена ще роди на музиканта от оркестър „Канарите”, син. Атанас Стоев -Малкия Канар и поп фолк дивата сключиха брак миналата година, през юли.

Малко след това тя забременя с първото им дете. Очаква се Джена да роди сина си до края на този месец. Джина Стоева, с която забременяха почти по едно и също време, роди момиченце.

И само въпрос на време е да видим дали наистина ще има общо парче между Анелия и Джена. А никой от техните върли фенове не се съмнява, че парчето ще се превърне в поредния летен хит.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар