Угасна му огънят: Виж какво причини Борислав Комсийски на Надя Иванова! (водещата бясна)

Гласувайте за статията

Борислав Комсийски и Надя Иванова очевидно няма да стигнат до брак!

Новата светска двойка, която се зароди в Къщата на Вип Брадър, май няма да я бъде още дълго. Разбира се, говорим за Борислав Комсийски и хубавата Надя Иванова. Двамата се правеха на ущипани по време на формата, след който бързо се събраха.

Борислав Комсийски

Борислав Комсийски явно бързо се насити на Надя Иванова

Боби и Надя го раздаваха гаджета, които ходят по срещи, едва около месец. След което се събраха да живеят под един покрив в дома на милионера.

„Че къде ще отидат, в апартамента на Надето ли?! Много ясно е, че тя няма да откаже да се пренесе в баровския палат на Борислав. Що мацки напират да влязат там, направо не е истина“, коментират със зле прикрита завист близки до младия бизнесмен.

Но нали многото хубаво не било на хубаво – ето, че ядовете на Надя Иванова не закъсняха. Оказа се, че Борислав Комсийски е силно привикнал към свободния си ергенски живот. И само след няколко седмици под един покрив, се върнал към него.

Той все по-често започнал да закъснява за вкъщи, където Надя го чакала с вкусна и топла вечеря. Оправдавал се, че има традиционни сбирки с приятели, „само мъжка компания“, на които нямало как да водят половинките си.

„Истината е, че Боби явно иска да се отърве от Надя, но все още се чуди дали и как да й го сервира. На така наречените им мъжки сбирки е пълно с мадами, коя от коя по-натокани. С очите си сме го виждали свободно да флиртува с тях. А сигурно и продължения е имало“, коментират източниците.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар