Ти да видиш: Марта Вачкова предлага брак на Владо Пенев! (решението й втрещи всички)

Гласувайте за статията

Марта Вачкова излезе по-смела и директна от очакваното!

Фурия се оказа Марта Вачкова и това си е. Щерката на големия ни актьор Григор Вачков е наследила буйния му нрав и прословута директност. И, когато си науми нещо, нищо не може да я спре.

Марта Вачкова

Марта Вачкова шокира всички, иска да предложи брак на Владо Пенев

Приятели на Марта хвърлиха огромна бомба с разкритието, че Вачкова иска да се омъжва. И то не за кой да е, а за голямата си любов от години – актьора Владо Пенев.

Връзката между двамата е колкото красива, толкова и нетипична. Те са заедно години наред, без да живеят под един покрив. Любовта им пламва още в студентските години, когато Владо бил едно стройно, срамежливо и красиво момче.

„Само като го видях и хлъцнах. Знаех си, че този човек ще значи мвого в живота ми и ще го обичам вечно. Били сме и гаджета, били сме и приятели, били сме и колеги. Толкова неща са ни минали през главите и толкова пъти сме си били опора, че подобно нещо никога повече няма да изпитам“, многократно си е признавала Марта Вачкова.

Владо Пенев бил в прекрасни отношения и с порасналата й дъщеря Рада, която го приемала едва ли не за втори татко. Всичко това дало смелост и криле на Марта. И тя си наумила да последва примера на Нети към Дони, и на още куп жени. Които първи предлагат брак на половинките си.

„Какво пък толкова?! Дори ще е по-интересно и забавно. Стига с тези клишета, че само мъжете са тези, които трябва да падат на колене. Да ти наденат пръстен на ръката и да молят да им станеш булка. Нали уж еманципация гоним?!“, смеела се Марта Вачкова пред приятели.

Решението й хем втрещило околните, хем им се сторило красиво. Но по-важното от мнението на останалите е какво мисли кандидат женихът по въпроса. Как ли ще реагира Владо Пенев като види Марта на колене пред себе си?! А може би тя ще му предложи от балон. Или от телевизионния екран?!…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар