Сама си го натресе: Мария Игнатова натири Рачков заради Енчо Керязов, но той й се насити! (още подробности)

Гласувайте за статията

Мария Игнатова тепърва ще разбере колко много й липсва Рачков!

Сладураната Мария Игнатова винаги се е славела като умно момиче. Този път обаче сама се насади и влезе в ролята на „хитрата сврака с двата крака“. Блондинката осъзна грешката си, но вече няма как да я поправи.

Мария Игнатова

Енчо се насити на Мария Игнатова

Припомняме, че навръх рождения ден на Маги Халваджиян беше разкрита авантюрата на Мария Игнатова с Енчо Керязов. Тя и атлетът бяха заснети плътно един до друг като не се разделиха през цялата вечер.

То не бяха нежни докосвания, то не бяха усмивки, влажни погледи и горещи блусове. Мария Игнатова изглеждаше като влюбена ученичка, на която са й изпили мозъка. Не отделяше взор от мускулестото тяло на Енчо, а и той не беше безразличен.

Още тогава близки до водещата на „Господари на ефира“ разкриха, че тя и Димитър Рачков са разделени. А Рачков твърдо отказал да присъства на празника на Маги Халваджиян, за да не гледа ласките на Мария и Енчо.

Още тогава мнозина се чудеха на ума на Мария и не проумяваха как е способна на такава глупост. Е, днес май и самата тя си задава този „фундаментален“ въпрос. Защото източници разкриха, че Керязов й се е наситил. И си е бил камшика.

„Да я видим сега Мимето. С кой акъл си мислеше, че може да има сериозна връзка с Енчо. Та той е мъж, който живее и работи по цял свят. А ако се е надявала да я вземе със себе си и да се реализира в Америка, много се е излъгала. Ще има да търси Рачков сега, но уви“, коментират запознати.

Самият Димитър Рачков бил толкова унизен и обиден от цирка, който Мария Игнатова разигра пред цяла България, че не искал дори да говори с нея. Правел го само ако се засекат в службата и е повече от наложащо.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар