Лечебната вода на Ани Цолова пощури колегите й: Ето как се прави и от какво предпазва! (виж тук)

Гласувайте за статията

Ани Цолова от години е почитател на здравословното хранене и живот!

Водещата Ани Цолова преживя своя „дебел“ период и от грозното патенце се превърна в лебед. Всички помним, че докато работеше в Би Ти Ви тя изглеждаше доста окръглена.

Ани Цолова

Ани Цолова си прави алкална вода и с нея се предпазва от болести, препоръчва я горещо

Е, това отдавна остана зад гърба й. От години тя радва окото на зрителя с чудесно тяло и почти съвършени форми. Което обаче постигна с много труд и лишения.

Първото, което направи Ани Цолова, е да промени начина си на хранене и да започне усилено да спортува. Не минава и ден, без да отиде и да се изпоти във фитнеса след работа.

Освен това журналистката залага и на здравословните рецепти като е започнала да си прави сама и да консумира алкална вода. Пие от нея всяка сутрин, защото знае и е убедена, че тази вълшебна течност пази организма от всички болести, дори и от рак.

Алкалната вода се прави много лесно. Взима се два литра филтрана и чиста вода, в която се слагат една малка лъжичка хималайска сол и един лимон, който е нарязан на осминки. Всичко се смесва и се оставя да престои една нощ, но на стайна температура.

После се пие от нея всяка сутрин още докато не сме сложили и залък в устата си. Пием една или две водни чаши, а после чакаме да мине поне час, за да закусим. От тази вода може да си носим и на работното място, както прави и самата Ани Цолова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар