Снимка издаде тайната на Чарлз и Даяна (Какво крият пред очите на всички?)

Гласувайте за статията

Чарлз и Даяна крият една малка тайна пред очите на всички — разликата в ръста.

Чарлз и Даяна крият една малка тайна пред очите на целия свят. Покойната принцеса и бившия й съпруг са имали доста разногласия в зората на брака си, но всъщност голямата тайна е пред очите на всички.

Да манипулират обществеността е нещо обичайно за знаменитостите. А очевидно и за някои членове на кралското семейство.

Наскоро в Twitter се появи много стара пощенска марка от Обединеното кралство със снимка от Чарлз и Даяна от 1981 година. Нормално е снимки на членове на кралското семейство да бъдат слагани на марки. Но на тази марка, снимката на младата семейна двойка е най-малкото странна.

За непосветените в снимката няма нищо странно. За тези, които обаче са ги виждали на живо — разликите са фрапиращи. Чарлз изглежда внушителен пред съпругата си.

Явно със снимката двамата са искали да създадат впечатление за крехкостта на принцеса Даяна, както и за „кралския“ ръст на принц Чарлз. Как са го направили?

Известно е, че те двамата са с еднаква височина, а на снимката Чарлз е най-малко с една глава по-висок от съпругата си.

И принц Чарлз и принцеса Даяна са били с абсолютно еднаква височина — точно 178 сантиметра. Това, разбира се, би се променило в полза на Даяна, ако тя пожелаела да носи токчета. Но тя никога не би го засегнала, ако се съди единствено по някой от техните портрети.

За това, колко е бил несигурен принц Чарлз, свидетелства и фактът, че Даяна почти не е сваляла балетните пантофки по време на брака им. Принцесата постоянно е носела балеринки, а на принца слагали специални платформи в обувките, за да изглежда по-висок. А на снимки, принцесата била винаги приведена, за да не го комплексира.

Чарлз и Даяна крият невероятна тайна

Чарлз и Даяна крият невероятна тайна

И едва след развода Ди можела без угризения на съвестта да носи любимите токчета.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар