Хванаха Ани Цолова в крачка?

Хванаха Ани Цолова в крачка?
5 (100%) 1 vote

Съпругът й Васил полудява от ревност

В кулоарите на Нова тв упорито се носи мълвата, че бракът на Ани Цолова е под въпрос.

Мнозина твърдят, че водещата на сутрешния блок на Нова тв е пред развод. Причината за това твърдение се крие в трети човек. За никого не е тайна, че когато в брака станат трима, единият е излишен.

Половинката на Ани Цолова я ревнувал лудо от свой колега. Васил Мичев не може да приеме, че съпругата му е в изключително близки отношения с един от шофьорите на Нова тв.
Преди около месец екранната половинка на Виктор Николаев се уредила с привилегията сутрин кола на медията да я взима от дома й.

Ани Цолова

Съпругът й Васил полудява от ревност

Ани Цолова мотивирала необходимостта си с това, че живее в „Драгалевци“ и при зимни условия й е много трудно да е на работното си място в 5 ч. сутринта.
В крайна сметка убедила шефовете и оттогава насам от дома й я взема все един и същи шофьор.

Колегите на водещата на сутрешния блок твърдят, че напоследък двамата са си станали твърде близки. В същото време тази мълва изкара извън релси Васил Мичев. Всичко това обтегнало твърде опасно отношенията между двамата съпрузи.

Колегите на Ани Цолова издават, че напоследък тя е доста изнервена и двамата с Васил непрекъснато се карат.
Истината е, че той ревнува половинката си от всеки, който се доближи до нея. Той е почти убеден, че Ани има връзка с шофьора и е на път да й поиска развод.

Колегите на Ани и Васил обаче са убедени, че всичко това се дължи на лудата ревност на половинката на плевенчанката. Поради факта, че той е с цели 11 години по-възрастен от нея вижда във всеки по-млад мъж потенциален конкурент.
Това го кара да се страхува, че Ани ще го смени с по-млад мъж, пише webnovinar.com.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар