Ванга родила като мома (Руски медии разкриват тайната й)

Гласувайте за статията

Ванга има незаконен син, пророчицата родила като мома, била едва на 17 години

Ванга станала майка на 17 години, разкрива руска медия в поредния филм за нашата ясновидка.

Бебето било заченато от първата и най-голяма любов на петричката врачка. Тя като незряща живеела в пансион за слепи хора в град Земун, Сърбия. Там младата нещастна девойка се влюбва в Димитър, който също като нея е незрящ. И както често се случва става белята и тя забременява.

Семейството на Вангелия щом научава, че дъщеря им е бременна веднага си я прибира в къщи. Като опозорената мома ражда в дома си в Петрич. Баща й скалъпва лъжа, че детето се е родило мъртво. Момченцето обаче си е живо и здраво, но го дават в мелнишки манастир, предават от retro.bg.

След години когато Ванга се сдобива с дарбата си да пророкува разбира, че детето й е живо. Но започва войната и тя не успява да го намери. Според руснаците момчето е оцеляло. Но заминало във Франция. Там на синът на Ванга му се ражда също момче. Което обаче е изоставено в пансион.

Във филма за Ванга излъчен по руската телевизия Рен показват внука на гадателката. Който се казва Лурис. Мъжът е с добра атлетична фигура, но лицето му е скрито с тъмни очила. Самият той разкрива, че знае коя е баба му. И тя е бдяла над него като го е измъквала от най-трудни ситуации.

Лурис споделя, че не помни татко си. Когато бил на 5 години баща му изчезва. След време на сън му се присънва възрастна и сляпа жена. Която му дава някакъв адрес в България. На сутринта все още си спомня адреса. След години се вижда с Ванга. За, която твърди, че му е баба.

Внукът на пророчицата признава, че всичко, което е постигнал дължи на нея. Тя му помагала, макар и от далеч.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар