Невероятен късмет споходи семейството на Антон Хекимян

Тв водещият не повярвал, че това наистина се случва
0

Тв водещият не повярвал, че това наистина се случва

Семейството на водещия на сутрешния блок на Би Ти Ви – Антон Хекимян е на седмото небе от щастие.

Причина за това е невероятният късмет, който ги е споходил.

Майката на Антон Хекимян – Златка, е ударила печалба от 50 хиляди лева от лотариен билет.
Тя обаче не смеела да се похвали пред приятели и роднини, тъй като се опасявала, че ще бъде „нападната“ от алчни роднини и зложелатели.

Антон Хекимян
Тв водещият не повярвал, че това наистина се случва

Самият Антон Хекимян също забранил на майка си да споделя за щастливото събитие. Той пък се опасявал, че хората ще си помислят, че родителката му, е спечелила заради неговата известност, отбелязва „Таблоид“. Истината е, че на хората никога не може да се угоди. Колкото по-малко хора знаят за щастието ти, толкова по-добре.

Родителката на Антон Хекимян редовно си взимала билетчета от лотарията с надеждата да припечели някой и друг лев. До щастливия миг най-голямата печалба, която е успявала да удари, е била 30 лева.

Когато неотдавна Златка ударила 50 хиляди лева, чак не могла да повярва на очите си. Било й необходимо доста време, докато осъзнае какво се случва в действителност.
Факт е, че всеки тегли лотарийни билети с надеждата да спечели, но сякаш никой не е подготвен психически за този момент.

Антон Хекимян бил първият, на когото майка му позвънила, за да сподели щастието си.
Отначало и той не повярвал. Помислил си, че мама Златка нещо се е объркала или пък е станала някаква грешка.
Печалбата обаче се оказала истина.

Антон Хекимян е от хората, които разчитат на парите, изкарани със собствен труд. Той самият не вярвал в подобни лесни печалби. След като обаче така или иначе печалбата станала факт, той се заел да мисли варианти за разумно вложение на средствата, пише zajenata.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.