Нова драма в живота на Йоана Буковска

Гласувайте за статията

Актрисата е на път да превърти

Актрисата Йоана Буковска е изправена пред нова драма в живота си.

Запознати издават, че напоследък Йоана Буковска сериозно го е закършила с нервите. Станала е изключително свадлива и вечно е недоволна от нещо. Освен това е като ходеща бомба – никой не знае в кой момент ще избухне.

Колегите и приятелите й издават, че е започнала да избухва от най-малкото нещо. С колегите си се кара за всяко нещо, колкото и дребно да е то.
Успокоявала се за известно време само след като приеме поредната си доза успокоителни.

Йоана Буковска

Актрисата е на път да превърти

Близките на Йоана Буковска са сериозно притеснени за състоянието й.
Тя не се владее не само на снимачната площадка на хитовия български сериал „Откраднат живот“, а и в дома си.
Редовно вдигала скандали на съпруга си Иван за какво ли не. Обикновено голямата пушилка се вдигала за всевъзможни дреболии.

На този етап бизнесменът все още успява да запази спокойствие, за да избегне по-сериозен конфликт и дори евентуален развод. Докога ще издържи обаче, никой не може да прогнозира. Предвид напрегнатото му ежедневие, не е изключено в един момент и на него да му дойде в повече и да се откаже от ролята си на вечно разбрания и влизащ в положение съпруг.

Близки до семейството на Йоана Буковска издават, че съпругът й е изключително тактичен. Той прави всичко възможно да я отмени в голяма част от ангажиментите й към близнаците, за да разсее облаците. Актрисата обаче не е доволна и от това.

Истината е, че 4-годишните Вера и Любо са истински фурии. Йоана Буковска едва събира сили вечер да тича след хлапетата, които са пълни с енергия. След това трябва да приготви вечерята у дома и да я сервира… Всичко това й идва в повече.

Неотдавна Йоана Буковска изплакала пред своя приятелка, че има усещането, че живота й навлиза в криза, а и самата тя се ужасява от мисълта за старостта, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Нова драма в живота на Йоана Буковска”

  1. нонка

    мар. 21. 2017

    е Йоанче, в живота не е като в киното. искаш само да се събличаш и да консумираш. научи се на труд и отговорност и ще се радваш и на малките неща

Добавете коментар