Димитър Рачков извади брат си от пандиза

Гласувайте за статията

Брат му постоянно има проблеми със закона

Не всичко в личния живот на актьора-любимец на мнозина – Димитър Рачков, е розово.

И той като всеки друг човек се сблъсква с редица драми и трудности.
За никого не е тайна, че братът на Димитър Рачков далеч не е като него. Той е пълната му противоположност. Докато актьорът прави всичко по силите си, за да стои далеч от проблеми, брат му постоянно се забърква в такива.

В родния му Бургас, братът на Димитър Рачков е известен като Пешо Измамата. Той дори търкал нара в продължение на три месеца заради притежание и разпространение на фалшиви долари.
Петър бил осъден по бързата процедура. Около случая не се вдигнало много шум, тъй като в полицейската сводка бил отбелязан само с инициалите, отбелязва „Таблоид“.

Димитър Рачков

Брат му постоянно има проблеми със закона

От години отношенията между Димитър Рачков и Петър не са такива, каквито би трябвало да бъдат.
Актьорът не искал да го свързват с него именно заради твърде богатото му криминално досие.
За разлика от Димитър Рачков, в родния Бургас всички презират Петър, тъй като е с репутация на виден измамник.

През септември, миналата година, Петър бе заловен от органите на реда да шофира без книжка. За капак на всичко в себе си имал солидно количество фалшиви долари.
Петър Рачков бил задържан. По време на обиска в дома му, криминалистите открили 10 фалшиви банкноти с номинал 100 долара и две с номинал 50 долара.

Ментетата били пласирани предимно в бургаско казино. Заради това престъпление той бил съден по бързата процедура. Според присъдата трябвало да остане зад решетките в продължение на една година.

Въпреки, че отношенията им не са цветущи, Димитър Рачков не позволил това да се случи. Той задействал всичките си връзки. В крайна сметка Петър лежал в пандиза само три месеца. От известно време насам измамникът отново се движи свободно из града, а хората са в очакване на поредната му незаконна дейност, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар