Тъмен факт от личния живот на Димитър Рачков излезе наяве

Гласувайте за статията

Неизвестен факт от живота на Димитър Рачков излезе наяве

Неподозиран факт за любимеца на зрителите Димитър Рачков излезе наяве. Тв водещият се срамува от брат си и е направил невъзможното да не свързват името му с неговото. Причината за това е тъмното криминално досие на родственика му.

Братът на тв водещия е бил осъден за фалшифициране на пари. В края на миналата година той е бил хванат да шофира с фалшива шофьорска книжка.

При обиска на жилището му, намиращо се на улица „Македония“ в Бургас, ченгетата се натъкнали и на още една придобивка. Там те открили фалшиви доларови банкноти.

Откритите банкноти са били с номинал от 50 и 100 долара, като преобладавали тези от втория тип. Фалшивите финикийски знаци били пласирани предимно в казината в морския град и курортите, намиращи се в близост до него.

Роднината на Димитър Рачков е известен в Бургас с прякора Пешо Измамата. След скандалната случка той останал зад решетките 3 месеца. Криминално проявеният бургазлия е бил съден по бързата процедура. Той получил присъда за една година лишаване от свобода.

Но Димитър Рачков задействал всичките си връзки. Благодарение на тях в полицейската сводка по случая излезли само инициалите на родственика му. И така никой не свързал името му с неговото.

Неизвестен факт от живота на Димитър Рачков излезе наяве

Неизвестен факт от живота на Димитър Рачков излезе наяве

Незнайно как, но братът на Димитър Рачков е успял да отърве затвора. И вместо цяла година е останал зад решетките едва три месеца. Към днешна дата, той отново се вихри в морския град. Бургазлии коментират, че въпреки случилото се, братът на Димитър Рачков отново си позволява да кара кола без книжка.

Заради случилото се тв водещият е в обтегнати отношения с родственика си и не желае името му да бъде свързвано по никакъв начин с неговото, пише Хот арена, позовавайки се на „Уикенд“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар