Цвети Найденова обиди жестоко Цвети Стоянова (Всичко за скандала между тях)

Цвети Найденова обиди жестоко Цвети Стоянова (Всичко за скандала между тях)
5 (100%) 1 vote

Цвети Найденова обиди жестоко Цвети Стоянова

От приятелството между Цвети Найденова и Цвети Стоянова остана само спомен. Двете грации очевидно имат проблем и общуването им отдавна е преминало границите на добрия тон. Свидетелство за това е посланието, което Цвети Найденова отправи към съименничката си в мрежата.

Найденова изрази съжалението си към делфинчетата в Дубай заради това, че им се налага да плуват в една вода заедно с леки жени.

Въпреки че посланието на Цвети Найденова не е адресирано пряко към Цвети Стоянова, ясно е, че тя визира именно нея.

Докато Стоянова беше на почивка в Дубай, постоянно заливаше мрежата със свои фотоси от преживяванията си в емирството. На една от снимките, които сподели се вижда, че плува с делфин.

Все още не е ясно каква е причината за скандала между двете грации и какво е провокирало думите на Найденова. Двете гимнастички дори имаха планове за общ бизнес проект. Но едва ли някога ще го реализират.

Интересното в случая е, че двете бивши съотборнички имат интереси в една и съща област. Цвети Стоянова от няколко месеца се занима с ръчната изработка на бижута. Съименничката й се насочи към декорация на дрехи.

Преди време и Цвети Стоянова се появи с любимото съчетание на бившата си съотборничка – дънки с мрежести чорапи. Очевидно двете имат и сходен вкус.

Цвети Найденова обиди жестоко Цвети Стоянова

Цвети Найденова обиди жестоко Цвети Стоянова

Към момента Стоянова все още не е коментирала думите на бившата си съотборничка. Последното изказване на първата в социалната мрежа беше по повод почивката й в Дубай.

Грацията, която оцеля по чудо това лято, отвърна на обвиненията, че е похарчила пари от даренията за лечението й за почивката си. Красавицата опроверга тези твърдения и заяви, че не дължи никому обяснения, пише Хот арена.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар