Луиза Григорова смая с новина: Ставам булка!

Луиза Григорова ще се види в бяла рокля и то скоро
0

Луиза Григорова смая с плановете си, ще става булка!

Актрисата Луиза Григорова шокира с новината. Актрисата, която играе стажант лекар д-р Вяра Добрева, съобщи радостна вест. Която накара водещата Люба Пашова да остане със зяпнала уста.

Луиза Григорова
Луиза Григорова ще се види в бяла рокля и то скоро

И само да промълви: „Имаме новина”.

В предаването „Извън играта” по БНТ крехката актриса съобщи, че ще се омъжва. Нейният избраник е режисьора Мартин Макариев.

Двамата с Мартин са заедно от две години. Актрисата от хитовата лекарска сага „Открадна живот” го определя като човек с труден характер.

Но за сметка на това в него било събрано всичко положително и прекрасно. Режисьорът има дете от предишна връзка. Но него го гледа моделката.

Въпреки че двамата определено си допадат много, нещата между тях бяха на приливи и отливи. Но накрая напористата красавица решила да сложи край на неизвестното.

Самата тя разкри как в три часа посред нощта тя му предложила брак. И това се случило в Южен парк, тази вечер.

Мартин Макариев имаше доста бурен романс с колежката й Елена Петрова. Къдрокоската дори развали брака си заради тази любовна афера.

Според клюката богатия грък още не може да й прости забежката. Дори се заканил да й вземе и двете деца. Според светските клюкари сватба наистина ще има.

Тържеството е предвидено за топлите месеци тази година. Но къде точно ще е местото, двамата влюбени все още го пазят в тайна.

За последно двамата бяха забелязани на партито на Ивет Фешън в края на миналата година.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.