Майра Росалес неузнаваема: От 453-килограмов феномен се превърна в кукла!

0

Майра Росалес днес няма нищо общо с „половинтонния убиец“, който я наричаха преди години.

Това е историята на една жена и как благодарение на силната воля човек може да промени живота си. Майра Росалес успяла да достигне невероятните 453 килограма, благодарение на неправилно хранене. Но една лична драма променила живота й завинаги.

Всичко започнало, когато решила да защити сестра си и да поеме вината за смъртта на племенника си Елси. Както е известно, сестра й убила сина си, но прехвърлила вината върху нея, за да се спаси.

Това се случва през 2008 година, а тогава тя сякаш се била отказала от живота.

36-годишната Майра казва на полицаите, че тя е задушила детето неволно, навеждайки се над него. Но аутопсията показала, че детето е починало от множество наранявания, нанесени на черепа му. Бързо станало ясно, че всъщност сестрата на Майра е убила собственото си дете. И била осъдена на 15 години затвор.

Това обаче не спряло обществото да заклейми Гонсалес като „половинтонен убиец“.

Тогава Майра се заклела, че ще приведе тялото си в ред, за да може да се грижи за децата на сестра си.

Така от 2011 г. насам тя започва бавно, но сигурно да отслабва. Междувременно преминава през 11 операции на тялото, докато най-накрая получава нормална форма.

„Сега храната ми е нещо, което ми помага да оцелея, а по-рано живеех само, за да ям“, казва жената.

Тя успява още през първите десет дни да загуби 45 кг. Малко след това я подложили на хирургично намаляване на стомаха.

След много труд и усилия, тази жена днес тежи 90 кг и повечето от здравословните й проблеми са изчезнали. Вече има дори и приятел — нещо, за което по-рано дори не помисляла.

Майра Росалес преди 10 години и днес
Майра Росалес преди 10 години и днес

Покрай всичко това, Майра успяла и да спечели и любовта на децата на сестра си, така че сега тя е техен настойник и се грижи за тях.

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.