Ето какво е заръчала Ванга на предсмъртния си одър

Ето какво е заръчала Ванга на предсмъртния си одър
5 (100%) 1 vote

Предсмъртното желание на Ванга излезе на бял свят

Излезе наяве предсмъртното желание на Ванга. Малко преда да си тръгне от този свят петричката пророчица заръчала на академик Светлин Русев да изпълни желанието й.

Последната воля на пророчицата била заръката й да бъде изпълнена 20 години след смъртта й. Пророчицата била категорична, че точно тогава душата й ще се върне отново при българите.

Тя заръчала на Светлин Русев на 20-ата годишнина от смъртта й да сложи в храма две икони. Едната да изобразява Исус Христос, а другата Дева Мария в мига, в който научава благата вест, че ще роди младенеца.

Точно както Ванга заръчала, Светлин Русев успял да сложи иконите. Едната се намира на северната стена в храма, а другата е поставена на южната страна.

Той заяви, че през последните месеци помощниците му са работили от сутрин до здрач, но в крайна сметка заръката на петричката пророчица е изпълнена. В храма „Света Петка“ вече са поставени иконите, които тя е заръчала. И до днес остава неясно защо точно на тези икони се е спряла Ванга.

Светлин Русев сподели, че всеки път, когато влиза в храма, се чувства сякаш Ванга  там.

Той сподели, че с пророчицата се запознал покрай Людмила Живкова. Гадателката дошла в столицата по заръка на дъщерята на комунистическия лидер. Причината за визитата й бил болен роднина на Тато.

Ванга заявила, че след 20 години ще се върне.

Ванга заявила, че след 20 години ще се върне.

Тогава Ванга заявила, че иска да се срещне със Светлин Русев. Заръчала да го доведат при нея. Той още си спомня първата им среща. Художникът споделя, че никога не си е позволил да пита Ванга нещо за себе си. Но всичко, което му е предрекла винаги се е сбъдвало.

Той сподели, че пророчицата често е посещавала Роженския манастир заради иконата на Света Богородица, за която се твърди, че лекува дори онкологични заболявания, пише Ретро.бг.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар