Абсурд! Две села във Виетнам се оказаха под вода заради запой

Гласувайте за статията

Да се чудиш ли, да плачеш ли? Две села във Виетнам бяха потопени заради запой

Трагикомична история се разигра в далечна Азия. И единствено фактът, че няма пострадали хора, позволи цялата ситуация да завърши без по-сериозни последици. Пияници потопиха две села във Виетнам, след тежък запой.

Тримата пияни мъже успели да потопят две села във Виетнам, след като под прикритието на нощта, неизвестно как имали късмета да влязат в работните помещения на язовира. И съответно да счупят контролните клапани.

Резултатът от това нощно нахлуване не е закъснял. Всъщност, две села в провинция Фу Йен са залети от два милиона кубически метра вода.

Щетите са ужасни!

Унищожени са 15 тона от събраната захарна тръстика. И това далеч не е всичко. Унищожени са и около 20 дка от полетата със захарна тръстика, която е трябвало скоро да бъде прибрана.

Щетите, които са нанесени на стопаните са изчислени на стойност около 12 500 евро.

Хубавото в цялата тази ситуация е, че няма ранени хора, нито човешки жертви. По чудо жителите са успели да се евакуират, преди водната стихия да достигне до домовете им. Въпреки че двете села и в момента са под вода.

Ако трябва да илюстрираме, каква е загубата на вода, то тя се равнява на обема на около 800 олимпийски плувни басейна.

Според доклад на полицията, в момента на събитието е имало четирима охранители в близост до контролната сграда на язовира. Всички те е трябвало да бдят върху съоръженията. За съжаление, никой от тях не забелязал среднощните посетители в контролното помещение на съоръжението. И се е стигнало до злополучния инцидент.

Тримата пияни мъже са все още под полицейски надзор. А полицията се опитва да изясни, кой е инициаторът на безумната акция. Все още се провежда и разследване на случая. Най-вероятно лицата ще бъдат наказани за влизане с взлом и нанасяне на материални щети.

Запой във Виетнам потопи две села

Запой във Виетнам потопи две села

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар