Цвети Стоянова проговори за почивката си в Дубай

Гласувайте за статията

Цвети Стоянова най-после проговори за почивката си в Дубай

Цвети Стоянова проговори за почивката си в Дубай. Бившата грация избухна срещу твърденията, че харчи парите от даренията в емирството. Тя написа в социалната мрежа, че когато е била зле, никой не е имал проблем с този факт. Но сега, когато е добре всички се дразнят от това.

Миналото лято красавицата едва оцеля след ужасния инцидент, който претърпя. Цели три месеца тя беше в „Пирогов“. Но за щастие успя да се възстанови напълно.

Докато грацията беше в болницата, медиите постоянно даваха информация за състоянието й. Цвети Стоянова претърпя поредица от скъпоструващи операции, за да се възстанови.

Бившият спортен министър Красен Кралев заяви, че спортното ведомство ще отпусне 20 000 лв за лечение на спортистката. Федерацията по художествена гимнастика също отпусна 7000 евро. Но не малка част от даренията за лечението на грацията са били направени от частни лица.

Засега телевизионните медии не коментират твърденията, че Цвети Стоянова харчи за лични нужди парите от даренията. Преди време от спортното ведомство заяви, че грацията не е получила нито стотинка на ръка. Парите за лечението й са били преведени в съответните сметки.

Повод за народния гняв стана почивката на Цвети Стоянова в Дубай. Красавицата остана там цял месец. Тогава в мрежите се надигна вълна от недоволство срещу нея. Потребители на интернет коментират, че тя харчи парите от даренията за почивката си в Дубай.

Цвети Стоянова най-после проговори за почивката си в Дубай

Цвети Стоянова най-после проговори за почивката си в Дубай

Бившата гимнастичка написа в профила си в мрежата, че не я интересува какво мислят другите за нея и не им дължи обяснения.

Почивката й в Дубай стана повод и за гневни критики относно визията й. Голяма част от феновете й не одобряват не само нейните силиконови устни, но и русата й коса, пише Хот арена.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар