Софи Маринова и Устата на нож заради Гринго (Вижте защо се изпокараха)

Софи Маринова и Устата на нож заради Гринго (Вижте защо се изпокараха)
5 (100%) 1 vote

Софи Маринова и Устата в грандиозен скандал, ревнивеца Гринго не пуска ромската перла на турне в САЩ

Гаджето на Софи Маринова стои в основата на голям скандал между певицата и Устата. Като нищо Гринго ще съсипе кариерата на любимата си.

За начало на драмата се смята края на миналата година. Тогава Устата и Софи получили покана да направят турне в Америка от Петя Романова. Която е мениджърка и живее зад Океана. Заради мерките за сигурност службите поискали допълнителни документи от певците за съвместния им гастрол. Като датата била насрочена за идващия април.

Всичко било уредено. На Софка и Устата били издадени работни визи. Определени били и датите на концертите. Само дето в последния момент ромската перла дала на заден ход. Не искала да пътува зад граница.

Иван Динев бил потресен от факта, че трябва да замине сам. Тъй като не бил безотговорен към българската публика в Америка . Както своята колежка Софи. Която слуша само Гринго.

Истинската причина фолк певицата да не замине наистина идвала от ревнивия й любовник. Който от скоро се напъва да стане фолк певец. Но към него никой не проявява никакъв интерес.

В сравнение с любимата си половинка Тодор Давидков е истински аматьор. Никой не бил чувал за него в Америка. Следователно няма и кой да го покани. Затова дето се вика на пук Гринго отсякъл Софи да си стои тук, предават от електронното издание blife.bg.

Според запознати така заради собствените си мераци ще съсипе кариерата на Софи. Пък да видим после кой ще го лансира и кой ще го храни, критикуват постъпката му близки до фолк звездата.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар