Десислава и Мими Иванова най-близки роднини (Вижте повече за кръвната им връзка)

Гласувайте за статията

Десислава и Мими Иванова са племенница и леля, естрадната певица е сестра на майка й

Десислава е в много близки роднински връзки с легендарната певица Мими Иванова. Не е много известен факт е, че половинката на Развигор Попов е майка на сестра й.

Мими е родом от Хисаря като има още две сестри. Едната от които е родната майка на фолк фурията Десислава. Деси била още малко дете когато Развигор я чул да пее народни песни. Още тогава се произнесъл, че малката крие голям талант. Именно неговото мнение подтикнало семейството да я накарат да се занимава с музика сериозно.

Мими Иванова като истински професионалист, а не като роднина коментира участието на ангелогласната певица в шоуто „Като две капки вода”. Естрадната изпълнителка харесала изпълненията на племенницата си. Но все пак й препоръчва да е малко по-сериозна и да отделя повее време за репетиции.

В родата критикуват Деси, че е с малко несериозно отношение към работата. Но пък заради големия си талант се справя похвално със задачите в шоуто. Даже Ваня Костова се обадила на прочутата й леля да изкаже възхищението си от имитацията, предават от електронното издание hotarena.net.

Мими Иванова е много горда с племенницата си. Но се чувства като неин наставник и винаги й дава по някой и друг съвет. Само дето е сигурна, че Десислава не може да я изимитира. Някои смятат, че това ще е поредното предизвикателство от бутона на късмета в шоуто „Като две капки вода”!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар