Деян Донков стана силно набожен

Деян Донков разчита на молитвите
0

Актьорът Деян Донков се уповава на силната си вяра в трудни моменти

Един от известните ни актьори от театъра Деян Донков е силно религиозен и за това си има добра причина – пише в. „Уикенд“. Според него има сила на небето, която пази него и любимите му хора от проблеми. Така преди години синът му Деян-младши се спасил от почти сигурно осакатяване. При раждането си момченцето имало проблеми с едното краче. Лекарите дори препоръчали на Деян и майката на бебето Анастасия Ингилизова ампутация, за да спасят живота му.

При тази апокалиптична прогноза Деян Донков решил, че му остава само да се обърне за помощ към Бога. Няколко дни се молил в софийски храм, когато един от отците там му дал лечебна вода от река Йордан. С нейна помощ и с горещите молби на актьора към Бог детенцето се оправило и днес расте без никакви спомени за този ужасен епизод.

Деян Донков разчита на молитвите

„След този случай в живота си не мога да кажа, че няма чудеса. Напротив – сигурен съм в тях и в Бог“ – разказва разпалено актьорът Деян Донков. Той не пропуска всекидневно да отправя молитви за свое здраве и за здравето на близките си и е убеден, че силата на молитвата е безгранична.[kkstarratings]

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.