Дженифър Анистън пръска луди пари за едната младост (Вижте за кое колко плаща)

Гласувайте за статията

Дженифър Анистън спря времето, актрисата не е мръднала 17 години, все така е млада и хубава

Дженифър Анистън дава мило и драго да изглежда млада и красива. Ако сравним  снимките й от днес и тези от преди 17 години актрисата сякаш е спряла времето. Изобщо не е мръднала. Но колко й струва това? Естествено, баснословна сума!

Джен сега и преди

По време на тазгодишните Оскар Анистън се появи с впечатляваща визия и убийствен тоалет. Изненада и с перфектно и стегнато тяло. Ако я сравним със снимката на същия този червен килим преди около де десетилетия разликата е минимална. Оказва се, че тази фигура на Джен и струва 20 хиляди в зелено.

Анистън е почитателка на диетата на Аткинс. Даже когато е на снимачната площадка й се носят специални храни.

За да изглеждат лицето и кожата й в безупречен вид актрисата харчи по 7 хиляди долара само за козметика. Възползва се и от лазерни процедури. Които никак не са евтини.

Джен е всеизвестна с манията си по фитнеса. Само за личен треньор плаща по 300 долара за по-малко от час. А за стриктната си фитнес програма се разделя с 47 хиляди долара на година, предават от viewsofia.com .

За да си подържа косата Анистън плаща по 8600 долара. Като посещава само един и същ фризьор. Който е свикнал с капризите на холивудската звезда. Само за поддръжка на веждите си тя пръска по 800 долара.

Към всичките изброени разходи ще включим и поддържането на тен. За който дава по 2 хиляди долара на година. И като всяка жена наближаваща петдесетте години тя използва стягащ крем за врата си. Него купува за 450 долара.

Да не забравим и поддръжката на бюста. Според близки до Дженифър процедурите за повдигането му струват  някъде около 6 хилядарки.

Като се тегли черта за всичките си разкрасявания звездата вади от джоба си 90 000 годишно. Сумирано за всичките 17 години вечната младост на Джен й струва 2 милиона долара.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар