Препоръките на Петър Дънов как да се храним (Вижте какво да ядем всеки ден)

Гласувайте за статията

Петър Дънов съветва как да се храним всеки ден според планетарното влияние

Според Петър Дънов всеки ден е подвластен на различна планета. Затова човек трябва да се съобрази с планетарното въздействие върху растежа на определени храни.

Според Учителя неделята е под влиянието на Слънцето. Затова за почивния ден най-подходящи са храни като ориз, леща и грозде. И понеже цветът определящ нашето светило е оранжев трябва да се храним и с плодове с този цвят. Такива са портокали, мандарини и кайсии.

Понеделникът е денят на Луната. Дънов съветва да изберем храните със зелен цвят. Спанак, зелен боб, салати, краставици и всички зелени храни като може да се сключи и царевица, птредават от електронното издание retro.bg.

Вторникът е подвластен на планетата на войната Марс. Това е денят, в който на почит трябва да са червените и люти храни. Към тях се включват червените домати и чушки, репичките, лук, чесън, хрян и всичко люто.

В сряда сме под влиянието на Меркурий. Затова се набляга на всички жълти храни. Моркови, круши, лимони, пъпеши. Изобщо всичко жълто на цвят.

В четвъртък се усеща тъмносиньото въздействие на Юпитер. Затова се препоръчват картофите, тиквите, бамята и всякакви млечни продукти.

В петък властва светлосинята Венера. През този ден похапвайте грах, ябълки, сусам и сини сливи. Както и най-любимите плодове – череши, ягоди и  малини.

Съботния ден е на Сатурн. Цветът на тази планета е виолетов. Учителя нарича този ден на ядките. Всички ядкови плодове като фъстъци, лешници, бадеми и орехи са най-препоръчваната храна. Както и кестени, боб, патладжани, кафе и какао.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар