Лидка Скалата скъса синджира, не се спира от купони!

Лидка Скалата се оказа доста щура купонджийка. Майката на богаташа Жоро Бирмата е не по-луда и от своя син. Бившото гадже на Преслава обича нощния живот и да куфее до откат в кръчмите. Бъдещата свекърва на Алисия се оказа копие на сина си.

[caption id="attachment_511389" align="alignright" width="260"]Лидка Скалата Лидка Скалата куфее повече и от младите гаджета[/caption]

Но сега милионерката е зарязала за малко компанията на бъдещета си снаха. И се е отдала изцяло да гуляе по нощните клубове с Мария Цветкова.

Тя е бившата на един от братята олигарси Диневи. Те се разделиха и сега красавицата си прекарва доста добре с богаташката от Перник.

Напоследък Лидка Скалата се е отдала на нощен живот и не спира да обикаля заведенията. Но предпочита да го прави в компанията на Мария Цветкова. Както и една кохорта от плеймейтки.

Оказва се, че двете дами се познават и  от преди. А сега се наслаждавали на приятелството си. И с удоволствие си купонясвали.

Не е тайна, че бизнес дамата много харесва поп фолк дивата Алисия. Тя бе на рождения ден на певицата и заедно с нея и сина й не спряха да мятат салфетки.

В тузарското заведение, където бе тържеството на бъдещата й снаха. Според слуховете дори натискала сина си да направи Алисия законна половинка и да се радват на общо бебе.

Жоро Бирмата не спира да обгрижва певицата. Двамата ходят на екзотични ваканции. Но все още бизнесмена от Перник не е предложил брак на звездата от „Ара мюзик”.

Въпреки че има син от футболиста Валери Божинов гласовитката от Вакарел досега не е  минавала под олтара.И се надява това да направи Георги Станоев - Малката Бирма.

Още повече че Лидка Скалата, неговата майка, копнее това да се случи в най-скоро време.