Резил! Младата Гюлджан изрева: Фики е хубав, но не го бива в леглото! (истината ще ви шокира)

Резил! Младата Гюлджан изрева: Фики е хубав, но не го бива в леглото! (истината ще ви шокира)
3 (60%) 1 vote

Годеницата на Фики Стораро изрева с цяло гърло, за срамотиите!

Младата и красива годеница на Фики Стораро – Гюлджан може да изглежда свита и дори захлупена, но истината се оказа друга. Девойката отдавна си била баш разчупена и темата за мъжът и жената интимно не й била чужда.

Фики

Горката Гюлджан! Още не се наситила на любовта, а „наборът“ на Фики увехна

Това разкриха близки до нея източници, които хвърлиха бомбата с разкритие за любовния й живот с Фики Стораро. Всъщност трудно можем да го наречем живот, тъй като онова нещо му било по-скоро умряло.

Запленена от атлетичната му фигура и красиво лице, Гюлджан моментално лапнала въдицата по певеца. Че и курбан направила, задето се е уредила с толкова знатен и желан ерген.

В мига, щом стигнали до спалнята обаче, станало страшно. А Гюлджан вече реве с кървави сълзи пред дружките си. На които единствено доверила кошмарните си преживявания.

„Какво ли не правя, как ли не се старая, но йок. Нищо не става. Знам, че сигурно е от онези неща, които пие заради фитнеса. Тотално са му убили „живеца“. Аз едва ли не на челна стойка заставам, за да го предразположа. А той го поразмърда малко, стане и след минута пак умре“, жалвала се красивата кандидат булка.

Фики Стораро се чувствал адски засрамен и неловко, че не може да ощастливи половинката си. И дори се заканил да спре всички добавки, стероиди и анаболи, които приема от години.

Нещо повече – той дори започнал да си купува едни от най-рекламираните хапчета за „желязно мъжко достойнство“. И се надявал, че те най-после ще извадят „набора“ му от летаргичния сън.

За това сигурно се моли, та и свещи пали, самата Гюлджан. За чиято бурна младост „увехналият другар“ на Фики си е жива мъка.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар