Десислава Радева прокуди верните авери на президента (Вижте как)

Гласувайте за статията

Десислава Радева изпокарала президента с най-верните му другари, през нея минавало ситото с кого да говори и с кого не

Десислава Радева обрече съпруга си на самота. Първата дама успяла да го скара с най-верните му хора. Та дори и с тези от президентската администрация.

Според слуховете генерал Радев се оплакал, че от както стана държавен глава нито един приятел не му е останал. Само дето не разбрал, че не хората са му обърнали гръб. А е самотен единствено по семейни причини.

Генерал Деси както й викат на шега обрекла съпруга си на самота. Даже такива хора, които смятаха Радев за читав човек сега не искат да чуят за него. Това издава висш военен, който за нищо на света не ще да се споменава името му.

А в подкрепа на думите си той даде за пример случаят с Тома Томов. Топ журналиста се зае да защитава президента от всякакви нападки на негови опоненти. Даже започ1нал да го съветва как да спечели народната любов.

Но ревнивата съпруга на Радев не могла да понесе някой друг да го съветва. И то през нейната глава. Все още се вживявала в ролята си на пиар. Затова веднага взела мерки да сложи край на зародилата се мъжка дружба.

Госпожа Радева грабнала GSM-ма си и се свързала с начетения журналист. Като заповеднически му заявила, че ако ще адвокатства на президента първо нея трябва да уведоми.

Случката подразнила Томата. Той ограничил контактите с генерала до минимум. По подобен начин скъсал отношенията си с държавния глава и проф. Иво Христов. Който му давал медийни съвети. Генералшата се опитала и него да поучава. Въпреки, че е преподавател във ВУЗ, предават от retro.bg.

Не на последно място първата дама прекъснала и връзките на президента със съселяните от родния му край. Хора от селото изявили желание да видят къде работи прочутия им съселянин. Но генерал Деси веднага и завинаги им отрязала квитанциите.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар