Елен Колева стана пациент в „Откраднат живот“

Гласувайте за статията
Актрисата Елен Колева опря до епизодични роли

Елен Колева явно пак го е закъсала откъм ангажименти, защото опря до епизодични роли – пише „Уикенд“. Актрисата прие да влезе в сериала „Откраднат живот“, в който обаче й отпуснаха съвсем дребна роля – не на лекар, а на пациентка, жертва на домашно насилие. Заплащането е почти символично, но като за скромните напоследък предложения, които тя получава, й се сторило приемливо към този момент – отбелязва изданието.

Говори се, че Елен Колева искала да се набута с доста по-запомнящ се образ в досторския сериал на Нова тв „Откраднат живот“. Злите езици дори шушукат, че й се искало да грабне ролята на д-р Вяра Добрева, за която обаче продуцентите предпочели колежката й Луиза Григорова. На бившата любима на Сашо Майонезата и Калин Терзийски те решили да предложат да играе жертва на домашно насилие, която търси помощ в болницата след пореден побой от страна на мъжа си.

Идеята на сценаристите е чрез подобни герои, които вкарват в основната история на сериала, да засягат актуални обществени теми. Дотук добре, но не и за самата актриса, защото опитът показва, че роли като нейната в сериала се задържат максимум 3-4 епизода, а най-често – само един.

Почти няма тв формат, в който Елен не е участвала

Почти не е останал риалити формат, в който 32-годишната Елен Колева не е участвала, а сега се надявала да пробие и в сериал. – пише в заключение седмичникът.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар