Джули на Анта Мейзер избяга от Варна (Бои се от отмъщение)

Гласувайте за статията

Джули на Анита Мейзер се страхува от близките на убития Николай Димов

Джули на Анита Мейзер избяга от Варна, тъй като се бои от вендета

Джули на Анита Мейзер избяга от Варна. Щерката на скандалната силиконка се е изнесла от луксозния си апартамент в Морската столица и се е пренесла в София. Причината е, че младото момиче се бои до смърт от вендета от близките на убития трети съпруг на майка й – културиста Николай Димов.

Той издъхна удушен със свински опашки в дома на майка й Анита, след като Мейзер лично стегнала примките около врата му. По обвинението за непредумишлено убийство Анита отнесе 3 години и половина затвор на първа инстанция и вече е в Сливенския затвор. Там тя чака втората част на процеса, която ще започне в началото на април.

Джули на Анита МейзерДъщеря й Джули я посещава в затвора всяка събота и неделя, за да поддържа духа й. Красавицата изоставила луксозния живот, който води в Лас Вегас, и анулирала планираните воаяжи в цял свят, защото се е захванала със защитата на майка си. Тя се страхувала да остане в морската столица.

Джули споделила с близките си и с адвоката на майка й, че е чула заплахи от близките на убития Николай Димов. Негови приятели и роднини се заканили да мъстят на Мейзерови за нелепата смърт на едрия мъжага.

Някои от аверите му отправяли директни обвинения, че Анита планирано е умъртвила съпруга си. Други се заплашвали да си „разчистят сметките“ със силиконката, ако я пуснат на свобода. Адвокатът на Мейзер – Петър Чалъмов, също потвърди, че е закрил заседанията, защото агитка идвала да усвирка и крещи срещу Анита в съдебната зала и я докарвала до нервна криза.

Ядните заплахи изплашили до смърт Джули, която стегнала марковите си куфари и си наела квартира в елитен столичен квартал. Момичето се свързало с Чалъмов в столицата и се отдало изцяло на защитата на майка си. Девойката е убедена, че майка й няма как да е удушила Ники умишлено, предават от bgdnes.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар