Горещо: Митака от „София Ден и Нощ“ изпоти фенките!

Гласувайте за статията

Митака от „София Ден и Нощ“ докарва фенките до лудост!

Световен шампион нацепи здраво Митака от „София Ден и Нощ”. Любимият актьор от сапунката по Нова телевизия изглежда като ходещ терминатор.

София Ден и Нощ

Митака от „София Ден и Нощ“ направи зверско тяло

Екранният Митак от хитовата поредица обитава квартирата край моста „Чавдар” в столицата. Бившият модел Кристиян Кирилов изглежда по коренно различен начин от преди старта на снимките по сериала.

А сега екранният Митак непрекъснато подклажда мръсното подсъзнание на фенките си с провокативни снимки.

Той непрекъснато пуска фотосите си по най-популярните социални мрежи у нас „Фейсбук” и „Инстаграм”. И кара фенките си да изпадат от екстаз.

Профилите на Кирилов приличат на бюлетин по културизъм. От фотосите му мъжете добиват чувство за малоценност, а дамите добиват влага на едно определено место.

Тялото на Митака от „София Ден и Нощ“ добива все по-голяма релефност, а плочките по корема му са главозамайващи. „Виновникът” за перфектната му визия се нарича Йовко Тихов.

Той е многократен шампион по културизъм и е на „ти” с материала. Роденият в Сливен инструктор няма титла, която да не е спечелил в дисциплината си.

Той е бил републикански, балкански, европейски, световен и абсолютен световен шампион по културизъм. И шампион на шампионите.

Два пъти е носител на сребърен медал в едно от най-престижните състезания по културизъм „Мистър Олимпия”.

Според слуховете световният шампион готви Кристиан Кирилов за свой заместник. А той е особено горд от тази чест и с хъс се включва в ежедневните тренировки.

Съвместната работа на двамата терминатори наистина е дал впечатляващ резултат. Видно е, че екранният Митак от „София Ден и Нощ” се е нацепил здраво. Той е издул бицепси и има ясно очертани плочки по стените на корема си.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар