Диана Найденова се ошишка брутално (Снимка)

Диана Найденова се ошишка брутално (Снимка)
4 (80%) 1 vote

Диана Найденова плаши в мощна фигура, журналистката е качила поне 10 кила от горе

Диана Найденова само за три месеца е качила повече от 10 килограма. Водещата на „Челюсти” и „Карай на право” комай е станала тройна.
От както изчезна мистериозно от екран Найденова не е спряла да похапва. Тя се появи сред гостите на Васил Найденов в столично заведение. Но присъстващите едвам я разпознаха. Екс водещата е натрупала тлъстини в областта на и на задните си части и корема. Слободията хич не й се отразява добре на фигурата. Която и преди не беше много елегантна.

Според всеобщото мнение иначе кадърната водеща започва да прилича все повече на актрисата Марта Вачкова. Ударно я настига по тегло. Диана дали защото не може да си облече старите дрехи или заради прекомерното си надебеляване се появи с тоалет. Който е доста странен за такова изискано събитие.

Роклята на Найденова, с която се бе наконтила бе твърде развлечена и разпусната. Уж с цел да прикрие мощните й форми, а пък се получи точно обратното. Неподходящата кройка и неправилно избрана цветово правеха журналистката още по-дебела. От колкото е в действителност.

Според светските критици чаровната и устата водеща на „Челюсти” е заприличала на средностатистическа преждевременно застаряваща лелка, предават от електронното издание hotarena.net.

Ако Диана Найденова в най-скоро време не се вземе в ръце няма кой да я покаже в този вид на малкия екран. Всеизвестна тайна е, че тв камерата качва и без друго по някое кило отгоре. В случая с нашишкавялата журналистка да застане пред операторите определено ще е фатално.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар