Тази истина за Деси Цонева ще ви разтърси

Гласувайте за статията

Наследницата на Димитър Цонев обожава да пие животинска кръв

Вероятно мнозина от вас вече са свикнали с непрестанните изцепки на Деси Цонева.

Тази истина за нея обаче ще ви разтърси.
Неотдавна наследницата на Димитър Цонев направи скандално признание. Тя сподели, че обича да пие… прясна кръв от животни.

Запознати издават, че тези симптоми са знак, че притежава наченки на синдрома на вампира. Заболяването е известно под наименованието порфирия.

Влечението й към пиенето на кръв се появило още в ранна ученическа възраст.
По онова време едната й баба от майчина страна работила като коремен хирург в болница в София. Деси Цонева била силно привлечена от професията й.

Деси Цонева

Наследницата на Димитър Цонев обожава да пие животинска кръв

Имало дори период от време, в който Деси Цонева била категорично решена, че ще стане криминален патолог. Обичала да гледа трилъри по телевизията и да се вживява в ролята на криминолог.
Изпитвала силно влечение към труповете. Към днешна дата наследницата на Димитър Цонев посочва, че искала да търси причините, които са довели до смъртта на даден човек.

Тя си мечтаела да присъства на аутопсията на труп. Тази й мечта обаче така и не се сбъднала, споделя с доста голяма доза разочарование Деси Цонева.
За щастие на семейството й, с течение на времето тази й мечта започнала да се изпарява. В крайна сметка Деси тръгнала по пътя на баща си.

Истината обаче е, че и до днес Деси изпитва огромно влечение към кървави сцени и кръв. Дори изпитва огромно удоволствие от консумацията на кръв. Тя признава, че е абсолютен хищник и обожава да яде сурово месо.

Винаги, когато си поръчва пържола, държи да е алангле. Не крие, че обожава, докато си похапва пържолата с наслада, от нея да тече кръв.
Дебелите учебници по медицина сочат, че това необяснимо желание на Деси граничи с признаците на болестта порфирия.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар