Тлъста или бременна е Поли Генова?!

Гласувайте за статията

Бременна или дебела е Поли Генова, всички се чудят за това?!

Поли Генова е бременна? Тази новина бързо обиколи светското пространство. Зевзеци споделят, че блондинката носи човече в утробата си.

Поли Генова

Поли Генова наедря сериозно и всички се питат дали не е бременна

Други обаче категорично отричат този слух. Според тях певицата е трупнала най-малко десетина килца. Надебеляването започнало още през лятото.

Заради лежерния си начин на живот Поли Генова увеличила размерите си. И сега е трупнала доста тлъстинки около корема, бедрата, ханша и вече се е снабдила с двойна гушка.

Заради което доскоро стройната блондинка с розови кичури не може да се похвали със стройно тяло. В момента тя е съдия в музикалното шоу „Гласът на България” по Би Ти Ви.

Липсата на сериозен мъж до нея е вероятната причина за напълняването на Поли Генова.Чаровната изпълнителка плени сърцата на цяла България, но нейното е разбивано не веднъж.

Най-известната любовна афера на певицата е с Вернер Костов. Двамата живеят под един покрив. Но той се изнася от общия им дом, без никакво обяснение. И то точно когато тя е в „Музикална академия”.

Малко след това изпълнителката научи, че той дори сее сгодил. Но не той се оказа голямата й любов. Заета с музикалната си кариера от малка, първото й сериозно гадже й е когато тя става на 20 години.

Изпълнителката твърди, че връзката им е продължила само няколко месеца, но е оставила дълбок белег в нея. Не е ясно какво е довело до този край, но определено не по желание на певицата.

Затова певицата вече си има едно наум. И от грешките, които е допуснала след това в любовния си живот. Тя е категорична, че ще пренареди приоритетите, преди да позволи на любовта отново да я завладее.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар