Скандал: Рут Колева прецака Гери-Никол за Евровизия!

Гласувайте за статията

Рут Колева събори Гери-Никол и я отписа от Евровизия!

Рут Колева е катурна Гери-Никол за Евровизия. Малката варненка е бясна. Това червенокосата фурия Рут направи с експлозивни разкрития.

Рут Колева

Рут Колева сви сармите на младата варненка

Рут Колева показа, че идолът на тийнейджърите Гери-Никол се домогвала с измама до „Евровизия 2017”. „Яката дупара”, както е по-известна варненката е сразена.

Понеже устатата Рут Колева разкрила как татко й искал да плаща яка пачка за да участва в международната сцена.

Според червенокосата изпълнителя татко й, имащ съмнителен бизнес, обещал яки пачки, за да подкупи журито за участие в международния конкурс „Евровизия 2017”.

Рут Колева извадила и яки компромати за тази далавера. Разкритията тя направила преди месец. Заради тях блондинката решила да се откаже от надпреварата.

Тя помислила, че може да стане за смях и затова отсвирила конкурса. Преценила, че на този етап една такава изява в нищо няма да й помогне за увеличаване на известността й.

Още тогава се изясни, че първи в надпреварата е младият талант Кристиан Костов. 16-годишното момче, родено в Русия, предизвика истински фурор в Х фактор миналия сезон.

Младият талант ще стъпи за първи път на сцената на конкурса през май. Кристиан Костов ще бъде на състезанието в украинската столица Киев.

„Това е най-големият и вълнуващ подарък, който ще получа два дни преди да навърша 17 години. Новината, че съм избран да представям България на престижната сцена, ме кара да се чувствам много горд и щастлив”, сподели надареното момче.

Той ще участва с парчето „Beautiful Mess”. Песента е с модерно поп звучене и е история за контрастни чувства и герои. Разказва се за младите хора, които отстояват ценностите си.

Шефката на Кристиян Костов – Саня Армутлиева е приела условията на БНТ, без никаква съпротива. „Музикалният октопод”, както я наричат , от години се стреми да набута свой участник на международната сцена.

Кристиян Костов е познат на българската публика. Той е изпълнил и едни от най-големите поп хитове у нас.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар