Хванаха в крачка съпругата на Захари Бахаров!

Гласувайте за статията

Жената на Захари Бахаров упорито не спазва закона!

Захари Бахаров в чудо се е видял с съпругата си. Актьорът непрекъснато се притеснява за законната си половинка. Защото неговата законна жена Диана Алексиева е доста разсеян водач.

Захари Бахаров

Жената на Захари Бахаров гази закона

След като седне зад волана, актрисата изобщо не се съобразява със закона. Често красавицата е засичана да преминава на червен светофар. И то на доста натоварени кръстовища.

Това, че водачите непрекъснато й бибиткат заради нейната разсеяност, изобщо не я впечатляват.

Захари Бахаров често е имал стълкновения с хубавата си жена. Тя обаче нехаела заради своята разсеяност. Много често той се притеснявал, когато тя сядала да шофира.

Гологлавият водещ я съветвал да тръгва по-рано за там, за където е тръгнала. Но Диана Алексиева обичала да ходи по задачи в последния момент.

До сега само едното чудо я е спасило от тежки катастрофи. Но гневни водачи честно й отправяли попържни и изобщо не били доволни от нейното шофиране.

Жената на Захари Бахаров от „Под прикритие“ имала доста проблеми на главата си. Въпреки че е майка на две деца хубавата Диана не се спира. Тя се изявява на малкия екран, играе в постановки и не страни от обществения живот.

Върна се в телевизионното студио само 20 дни, след като роди малката Кая.

И изглеждаше безупречно. Диана Алексиева умее успешно да балансира между работа, ангажименти, две деца и съпруг. Освен за семейство и публичност, тя намира време и за почивка.

Според нея стройната си фигура дължи на добра организация и желание ад изглеждаш перфектно. Както и да не изоставаш от обществените процеси.

Но вероятно, затрупана от толкова много задачи, безспорно е един твърде разсеян шофьор.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар