Премиерът би шута на Иван Гарелов

Гласувайте за статията

Гарелов предполага, че утре ще получи заповедта за уволнение

Служебният министър-председател Огнян Герджиков обяви официално, че е уволнил Иван Гарелов.

Припомняме, че Иван Гарелов бе медиен съветник на Огнян Герджиков.

Премиерът на служебното правителство посочи, че Иван Гарелов е бил уволнен заради днешното му участие в телевизионно предаване. Именно там медийният съветник нарушил правилата за неутралност, които трябва да спазва служебното правителство по време на предизборната кампания.

Иван Гарелов

Приемът й е изключително важен

Огнян Герджиков посочва категорично, че е недопустимо член на политическия му кабинет да взема страна и да коментира който и да било от участниците в предизборната кампания.
Припомняме, че по-рано днес самият Иван Гарелов съобщи, че е бил уволнен.

Той поясни, че е провел разговор с премиера Огнян Герджиков, който устно го е уведомил, че е уволнен от поста му като медиен съветник.
Гарелов посочи, че все още не е подписал никакъв документ. По всяка вероятност журналистът ще получи заповедта за уволнението му утре.

Иван Гарелов уточни, че основният мотив, посочен от премиера Огнян Герджиков е това, че е защитил Елена Йончева.

Припомняме, че в днешното утро журналистът Иван Гарелов и Георги Харизанов от Института за дясна политика си спретнаха грандиозен скандал. Двамата завихриха скандала в ефира на Нова тв.
Причина за това стана тежкият конфликт, който водят лидерът на ГЕРБ – Бойко Бориков и журналистката Елена Йончева.

Припомняме, че конкурентната Би Ти Ви бе заложила на бившия шеф на разузнаването ген. Кирчо Киров. Той бе гост в днешното издание на предаването. Вероятно опитните Ани Цолова и Виктор Николаев са се надявали, че ще успеят да измъкнат нещо от Киров. За тяхно огромно съжаление обаче надеждата им бе разбита.

Бившият шеф на разузнаването посочи, че не може да си позволи да коментира този случай, тъй като това е класифицирана информация.
Точно по този начин ген. Кирчо Киров отговори на въпроса на водещите на сутрешния блок на Нова тв, свързан със завихрилия се скандал около името на Елена Йончева, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар