Вижте новия луксозен дом на Кейт Мидълтън и принц Уилям

Гласувайте за статията

Кралица Елизабет Втора е дала зелена светлина

Пет милиона лири струва новият дом на Кейт Мидълтън и принц Уилям.

Запознати издават, че Кейт Мидълтън и съпругът й принц Уилям, са вдигнали на крак служителите в Кенсингтън.

Кралското семейство е решило, че от тази есен се връща да живее в двореца. Дори се твърди, че се готвят да се заселят трайно там.

За да се случи това обаче, е необходимо да бъде сменено изцяло обзавеждането в апартаментите им.
Освен това ще се наложи да бъдат направени и някои други корекции. За никого не е тайна, че всичко това струва пари.

Кейт Мидълтън Кейт Мидълтън и принц Уилям ще се охарчат около пет милиона лири, за да осъществят плановете си.
Близки до кралското семейство издават, че това решение на херцогинята на Кеймбридж и принц Уилям, ще засегне около 300 служители, които ще трябва да изнесат офисите си от там.

Двойката възнамерява да се настани трайно в едно от крилата в двореца Кенсингтън. Според информация на служителите там, крилото се състои от 22 стаи и 2 кухни.
Разбира се сумата, която ще излезе ремонтът на крилото от двореца и обзавеждането, няма да бъде броена от джоба на Кейт и Уилям.
За целта ще бъдат използвани парите на данъкоплатците.

Апартаментите на младото семейство са разположени в близост до кралската оранжерия. Допълнително удобство е фактът, че те ще бъдат отделени от кралския дворец.
До този момент Кейт и Уилям живееха в апартаментите на Даяна. Преместването им обаче е наложително заради новия им статут.

Всички тези промени трябва да бъдат извършени заради преустройството на дома на двойката и изграждането на самостоятелна административна служба към тях.
При все, че решението на Кейт и Уилям ще излезе доста скъпо, кралица Елизабет Втора вече е дала своето съгласие. Тя вижда в принц Уилям бъдещия наследник на трона й, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар