„София Ден и Нощ“ върви към провал: Ниско заплащане гони любимците от сериала! (заменят ги със скучни и сиви образи)

„София Ден и Нощ“ върви към провал: Ниско заплащане гони любимците от сериала! (заменят ги със скучни и сиви образи)
5 (100%) 1 vote

Сериалът „София Ден и Нощ“ е на път да остане без зрители или изцяло да спре!

Със страхотен успех и уникален рейтинг стартира сериалът „София Ден и Нощ“ преди година. За първи път в родния ефир една поредица успя да грабне зрителите дотам, че актьорите се превърнаха в истински звезди за една нощ.

София Ден и Нощ

„София Ден и Нощ“ върви към провал ако продължи така

Тълпи тийнейджъри ежедневно висят пред квартирата на приятелите в столицата, само и само да зърнат любимците си и да се сдобият със снимка и автограф от тях. Такова чудо може да се сравни единствено с фенските маси на запад.

Или по-скоро можеше да се сравни, тъй като интересът към „София Ден и Нощ“ започна светкавично да намалява. А причината за това е отстраняването на едни от най-големите любимци на всички и замяната им с други. Всъщност опит за замяна, защото новите актьори масово са определяни като сиви и скучни.

Най-големият шок за феновете и до днес си остава напускането на Рая от сериала. След нея обаче някак абсурдно се изпариха и София, а след това и Теди. Трите момичета и ролите им бяха ядрото на „София Ден и Нощ“, който в момента разчита само на Коки, Митака, Симона и Боби.

Новите герои в лицата на Калина, Аглика, че дори и Михаела, са определяни като бозави и повече от скучни. Докато всички се чудят с кой акъл е направена смяната обаче, стана ясно, че фаворитите на сериала са се омели заради ниското заплащане.

„Феновете се цупят, но и актьорите са си прави. Успехът на продукцията се дължи единствено на тях, а продуцентите не искат да им увеличат заплатите. Какви звезди се водят, щом получават жълти стотинки на епизод?! Ако бяха в Америка например, досега да са ги позлатили“, обясняват източниците.

Ситуацията е критична, защото ако си тръгне и някой от малкото останали любимци, то „София Ден и Нощ“ е обречен на провал.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар