Поли Генова в луди скандали с Графа: Не може да му прости жестоката обида! (още подробности)

Гласувайте за статията

Поли Генова се оказа наистина голям инат и чепат характер, Графа се видя в чудо!

Миналата неделя в „Гласът на България“ станахме свидетели на жестоко спречкване между Графа и Поли Генова. Двамата изпълнители, които доскоро се водеха и добри приятели, размахаха томахавките. И то пред очите на зрителите.

Поли Генова

Поли Генова не може да прости на Графа

Припомняме, че драмата настъпи заради талантливо и гласовито ромско момче, в което и четиримата ментори се влюбиха. Всеки искаше да го привлече в своя отбор, но за разлика от колегите си, Влади Ампов извади тежката артилерия и подметна на момчето, че Поли Генова го лъже.

„Ела в моя отбор, защото аз няма да ти правя само комплименти, а ще ти показвам и грешките. Ето, че и сега направи няколко, но вероятно се дължи на притеснение. Ако си при мен, ще те науча на много неща. Не гледай Поли, тя само си говори“, изръси Графа и съответно момчето избра него.

Още по време на епизода Поли Генова се разплака от обида, а Влади й целуна ръка и поиска прошка за думите си, изречени уж на шега. Оказа се обаче, че прошка няма.

Поли Генова привидно се сдобри с колегата си, но още след края на снимките изригнала отново. А в следващите дни скачала срещу Графа и се карала с него за най-дребното нещо.

„Стигна се дотам, че му забрани да й говори изобщо. Каза му, че повече не иска да има нищо общо с него и ще говорят единствено пред камерите, ако се наложи. Голям инат се оказа наистина това момиче, което проби точно с песента си „На инат“. Жалко е, защото Графа не я обиди от злоба или лошотия, а просто се изпусна. Сега му е криво, но не знае какво да направи. Колко пъти да й се извинява“, коментират източници от кухнята на медията.

И предполагат, че това е стратегия на Поли Генова, с която да си осигури мълчанието и вината на Влади Ампов за по-добър набор от участници в своя отбор.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар