Голямо щастие в живота на Лютви Местан Преглеждания: 5166

0
Оценете този post

Лютви Местан е на седмото небе от щастие заради тази вест

Голямо щастие преобърна живота на Лютви Местан. Лидерът на ДОСТ получи щастлива вест. Дъщеря му Елиз ще го направи дядо много скоро. Тя е плод на любовта му с първата съпруга Нурсен Атасой.

Елиз е вече в седмия месец на своята бременност и по всяка вероятност синът й ще носи името на дядо си. Бъдещата майка е силно привързана към своя родител и след като научила, че роди момченце, щастието й станало още по-голямо.

Тя е решила да засвидетелства любовта и признателността към баща си, давайки неговото име на първородното си дете.

Всъщност бъдещата майка съобщила благата вест първо на Лютви Местан. Доскоро бременността й беше тайна дори за най-близките, въпреки че Елиз вече е в седмия месец.

За бременността й станало ясно по време на сватбата на близки на Лютви Местан. Там бъдещата майка се появила с любимия си. Впечатление на всички направила наедрялата фигура на Елиз.

Досега тя успявала да прикрие наедрялото си коремче благодарение на широки дрехи. Килограмите са единствения килограм за нея. Бременността й протича изключително леко.

Единственото, което тревожи щерката на Лютви Местан, е постоянният й глад. От друга страна съпругът й не спирал да настоява, че тя трябва да хапва от всичко и да не лишава себе си и детето им от нищо.

Преди месеци наследницата на Лютви Местан се венча за Гьоксел. Приказната сватба се състоя в комплекс „Маказа“ край Кърджали.

Лютви Местан е на седмото небе от щастие заради тази вест
Лютви Местан е на седмото небе от щастие заради тази вест

Внучето на Лютви Местан ще се появи на бял свят в една от най-известните столични клиники. Седмица преди термина в столицата ще пристигне и семейството на Гьоксел.

Родителите му много уважават Елиз и правят всичко по силите си, за да й угодят, пише Ретро.бг.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.